Een paar voorbeelden

De basis voor een zelf aangelegde fraaie tuin

Waartoe mensen in staat zijn als ze een passend ontwerp op de juiste manier opgeleverd krijgen bewijst dit project van een grote boerentuin langs de Maas in Ravenstein. Als u op de foto klikt krijgt u in een filmpje een fraaie sfeerimpressie te zien. Ik heb het project in 2009 opgeleverd en vervolgens hebben de bewoners zelf de handen uit de mouwen gestoken om het te realiseren. In de zomer van 2011 waren ze ongeveer halverwege in de realisatie. In september 2012 zijn ze begonnen aan de carport en de rest van de tuin.

Nog een voorbeeld van zelfwerkzaamheid op basis van mijn ontwerp en beplantingsplan:

Of door een hovenier laten aanleggen

Datzelfde passende ontwerp kunt u natuurlijk ook door een hovenier laten aanleggen. Ik kan u een hovenier aanbevelen. Dan verzeker ik u dat uw ontwerp ook daadwerkelijk aangelegd wordt zoals het was bedoeld. Zoals het ontwerp hiernaast bijvoorbeeld; klikt u maar eens op de foto. 

Of zoals deze

 

Wat kost dat?

De typisch Hollandse vraag die ik natuurlijk ook altijd te verwerken krijg. Het plezier dat u aan een goed ontworpen tuin beleeft is niet in geld uit te drukken. En het zijn al helemaal geen kosten. U gaat voor twee uurtjes plezier naar het theater en betaalt daar maar wat graag snel € 50,00 per persoon voor. In een mooie tuin beleeft u dat plezier iedere dag en meestal meerdere uren en dat meerdere jaren achtereen. Ik maak ontwerpen vanaf € 500,00 en beplantingsplannen daarbij vanaf €250,00. Maar de prijs varieert naar gelang de grootte en gecompliceerdheid van de tuin en de opdracht. Wilt u meer informatie? Vult u AUB het contactformulier in en ik kom u graag verder aan huis toelichten hoe één en ander in zijn werk gaat.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.