Onderwijs

Via het initiatief Pleynplan ligt een belangrijke specialiteit van mijn bedrijf bij het ontwerpen van schoolpleinen.

De visie die ik daarbij hanteer vindt u in de navolgende presentatie:

Buiten doen wat binnen niet kan

Ik zie een schoolplein als onderdeel van het totale onderwijsproces. Onderwijs wordt niet alleen binnen in de klas verzorgd en bestaat uit beduidend veel meer dan alleen taal en rekenen. Ook sociaal en fysiek vindt er bij kinderen een gigantische ontwikkeling plaats. Onder de noemer ‘buiten doen wat binnen niet kan’ geeft het plein fantastische mogelijkheden om het totale opvoedings en onderwijsproces dat in het primair onderwijs plaats vindt, te ondersteunen en te verrijken. Een mooi voorbeeld vormt het onderstaande project, gerealiseerd bij een basisschool in Heesch.

En op een basisschool in Ravenstein hebben ze op een fraaie manier aansluiting gezocht bij de naam, de plaats en de historie van de school. Het ontwerp is gemaakt, de plannen liggen klaar. Er wordt nu gezocht naar financiers en mensen die willen helpen het plan te realiseren.

Bent u nieuwsgierig wat Pleynplan voor uw school kan betekenen, vul dan het contactformulier van Pleynplan in en ik neem zo spoedig mogelijk contact op voor een nadere kennismaking

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.