Met plezier naar school

Op mijn website met verhalen heb ik zojuist een artikel geplaatst waarin ik mijn verbazing uit over het feit dat het gemiddelde schoolplein er zo armetierig bij ligt. Het lijkt erop dat veel managers en bestuurders in het primair onderwijs nog niet echt doordrongen zijn van het nut van een plezierig schoolplein voor de kinderen. Een goed opgezet en ingericht schoolplein voegt veel toe aan de kennis en kunde die leerlingen kunnen opnemen tijdens de uren die ze binnen doorbrengen. Onder de titel ‘Buiten doen wat binnen niet kan’ heb ik onlangs een presentatie verzorgd. Die gaat erover hoe je een schoolplein zodanig kunt opzetten en inrichten dat er een optimale situatie ontstaat t.b.v. de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs. U kunt die presentatie opvragen via het contactformulier op deze site. Ik kom hem voor een kleine kostenvergoeding graag bij u op school verzorgen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.